Під його гармошку навіть пес співає
Регіони

Під його гармошку навіть пес співає

14 квітня 2016, 12:11
0
0
Сподобалось?
0

46-річний Вадим Михайличенко переселився з Чернігова в Хотівлю Городнянського району шість років тому. Спочатку після міста йому тут було сумно і нудно, тому сідав з гармошкою на лавочку біля двору, грав і співав. 

– Гармоністами були мій дід і дядько. Ніде не вчилися, а один раз почують мелодію – і відразу можуть зіграти. Я теж самоучка. А за професією – чоботар. – Я коли почула, як Вадим грає, то відразу подумала: «З ним усі концерти будуть «на ура». Запросила виступати на сцені, – згадує Надія Харькова, тоді завідувач сільського Будинку культури.

Дует швидко став дуже популярним у селі. Не розпався навіть після того, як БК закрили. Правда, їхні концерти зараз порідшали. Репетиції проводять біля магазину, де тепер торгує Надія. Виступають теж просто неба. А недавно навіть записали ролик зі своїми піснями.

– Знімали моєю відеокамерою, змонтувала донька, – розповідає жінка. – Співали на фоні сільських краєвидів. Розмістимо в «Однокласниках» – там є група «Хотівля і хотівляни», щоб односельці, котрі живуть далеко, подивилися і наче вдома побували.

А для тих, хто живе в селі, Вадим Михайличенко продовжує влаштовувати концерти на вулиці. За цей час він і житло поміняв на нове, і з місцевою жінкою зійшовся, але з гармошкою не розлучався ніколи.

– До неї навіть мій собака звик. Коли заграю у дворі й поруч нікого нема, він починає співати, – стверджує музикант.

Марта ЗІНЧЕНКО, Чернігівська область Фото автора


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися