У Києві нетверезий озброєний олімпійський чемпіон вчинив опір патрульним
Регіони

У Києві нетверезий озброєний олімпійський чемпіон вчинив опір патрульним

28 квітня 2016, 16:58
0
0
Сподобалось?
0

Вчора у столиці трапився інцидент за участю першого в історії чемпіона Олімпійських Ігор В’ячеслава Олійника. У 1996 році він виборов «золото» у греко-римській боротьбі в Атланті.

У поле зору поліцейських чемпіон потрапив у Дніпровському районі. Він приїхав на СТО у нетверезому стані, його автомобіль «Infinity» був пошкоджений.  Коли патрульні приїхали на місце, чоловік одразу почав рух й, попри їхні вимоги, не зупинявся. Патрульні помітили, що, крім водія, у салоні є неповнолітній хлопчик.

Автомобіль зупинили на Позняках, заблокувавши його з двох сторін патрульними. Там водій нарешті вийшов з машини -  лаявся, погрожував інспекторам зброєю, а потім перейшов у наступ. До чоловіка застосували сльзогінний газ та гумові кийки. На місці інциденту були і його знайомі, які просили водія дозволити вдягнути наручники, «хоча б заради дитини». Зрештою восьмеро поліцейських таки спромоглися покласти невгамовного водія на асфальт. На той момент правоохоронці ще не знали, з ким мають справу. Вже пізніше з’ясувалося, що це В’ячеслав Олійник. 27 квітня він якраз відсвяткував 50-річний ювілей.

Як зазначають у патрульній поліції Києва, затриманому викликали швидку, а потім відвезли до Дніпровського відділку поліції. Склали адміністративні матеріали за керування в стані сп’яніння (алкотестер показав 1,04 проміле алкоголю в крові) та злісну непокору законним вимогам патрульних. Також, за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Доки патрульні оформлювали матеріали на Олійника, його сина передали родичам.

https://www.youtube.com/watch?v=bQhS-SVgQCE


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися