Поліція провела кілька ходову операцію проти кримінальних авторитетів Донеччини
Регіони

Поліція провела кілька ходову операцію проти кримінальних авторитетів Донеччини

4 травня 2016, 01:54
0
0
Сподобалось?
0

Днями поліція Донеччини передала інформацію своїм колегам в Дніпропетровськ, де повинен був відбутися великий «сходняк» злочинних авторитетів Донецької та Дніпропетровської областей. Приїхали «наглядачі» як з окупованої території, так і з підконтрольної Україні частини області.

Про це повідомив керівник поліції Донеччини В’ячеслав Аброськін.

«Там, у Дніпропетровську, на «Хуторі» їх і взяли. До слова, готельно-ресторанний комплекс «Хутір» пов'язують з дніпропетровським авторитетом «Умкой». Він, до речі, тільки повернувся із «закордонного турне». «Корпоративний дух» в кримінальних колах сильний.

Затримано злодій в законі Вітя «Тбіліський», а також такі його підмайстри, як «Віген Єреванський», «Кавун», «Мозок» і ін. Всього 12 чоловік.

У Віті «Тбіліського» з 47 років його життя – 30 років цього тюремні покарання за злочини різної тяжкості. Це заїжджий злодій в законі, його вже видворено з України додому», - написав Аброськін у «Фейсбук».

За його словами, частина авторитетів уникла затримання у Дніпропетровську, проте пізніше їх затримали у Красноармійську на Донеччині, дорогою додому в Макіївку.

«Мурчав» Вася «Донецький» і його гопкомпанія в складі трьох «поважних» жителів Донецької області. Васю оглянули, з ним проведена бесіда, сфотографований в фас і профіль, і відпущений з «рекомендаціями». Дивно, але чомусь він не поїхав назад до Макіївки, а прийняв рішення повернутися в Дніпропетровськ», - зазначив керівник ГУНП у Донецькій області.

Продовженням спецоперації стали обшуку в Маріуполі. Кримінальна поліція разом з підрозділами спецпризначення провела 10 обшуків у осіб, які зараховують себе до авторитетів. Затримано вісім, двоє будуть притягнуті до кримінальної відповідальності за зберігання наркотичних засобів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися