На Хмельниччині печуть «живий» хліб
Хмельниччина

На Хмельниччині печуть «живий» хліб

27 жовтня 2014, 20:12
0
7
Сподобалось?
7

 

У Кам'янці-Подільському вирішили відродити прадавню традицію випікання «живого» хліба. Рецепт приготування буханців з цільнозернового борошна без дріжджів, кажуть, дійшов до нас ще з часів Трипілля. Такий хліб, за словами науковців, наповнений силою та міццю землі. Тепер його будуть виготовляти промислово. Оскільки технологічний процес досить складний, до нього пекарі долучили науковців зі столиці. Ті адаптували рецептуру для масового виробництва - і народилися запашні й корисні буханці. Продукція виготовляється в рамках «Лінії корисних для здоров'я хлібів». Це перше виробництво «живого» хліба на Хмельниччині.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися