На Хмельниччині розпилював сльозогінний газ у квартиру колишньої
Хмельниччина

На Хмельниччині розпилював сльозогінний газ у квартиру колишньої

25 березня, 11:37
0
0
Сподобалось?
0

У Кам’янці – Подільському місцевий житель періодично ображав жінку, з якою раніше проживав, різними способами шкодив їй та намагався підпалити квартиру. Його взяли під варту та оголосили підозру за двома статтями.

69 – річний чоловік підпалив квартиру своєї колишньої. Правоохоронці його знайшли та затримали. Але в обласній прокуратурі повідомили про інші витівки чоловіка похилого віку по відношенню до жінки.

За інформацією відомства, кам’янчанин систематично вчиняв психологічне насильство стосовно 63-річної колишньої співмешканки. Чоловік ображав жінку словами, кілька разів розбивав камінням вікна в квартирі, малював на вхідних дверях фарбою та різав електроінструментами. Навіть розпилював сльозогінний газ через замковий отвір.

Більше того, кажуть у відомстві, чоловік двічі підпалив житло потерпілої. Через пожежі частина квартири та фасад будинку пошкодились.

Палія спіймали правоохоронці. Його взяли під варту без права внесення застави.

Правоохоронці повідомили 69-річному жителю Кам’янця-Подільського про підозру за двома статтями: домашнє насильство та умисне пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу.

Наразі справу розслідують поліцейські.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися