На Прикарпатті гола наркоманка прийшла на вокзал з голим сином
Івано-Франківщина

На Прикарпатті гола наркоманка прийшла на вокзал з голим сином

10 листопада 2015, 08:14
0
0
Сподобалось?
0

Шок: у Коломиї (Прикарпаття) на вокзал прийшла… гола молода жінка з голим сином. Вона прикривала свої принади шторою, поцупленою, вочевидь, в якійсь забігайлівці.

Жінці – 27. Її з 2-річним сином затримали серед ночі на міському вокзалі. Експертиза підтвердила – горе-мати була у стані наркотичного сп’яніння.

Досі вона у поле зору правоохоронців не потрапляла. Хоча знайомі підтвердили: час від часу бачили жінку ніби в неадекватні. Та чи була й тоді «під кайфом», стверджувати ніхто не береться. Вірять, що вона таки ще не пропаща.

Деталі того дня, коли жінка з’явилася поміж люди гола, з’ясовують. Попередньо відомо, що молодиця захопилася картярськими іграми з друзями. У разі програшу зобов’язалася вийти без одягу на вокзал і в такому вигляді певний час гуляти. Що й зробила. Але для чого піддала ризику маленьку дитину? Надворі ж холоднеча і погулянка голяка могла коштувати хлопчику здоров’я.

Після затримання «нудистку» доправили в суд. Порушницю громадської моралі оштрафували «аж» на 51 гривню. Тим часом готують документи на позбавлення її материнських прав.

Джерело: Високий Замок


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися