Дитя вистрибнуло з вікна, бо його... вчителька зачинила в класі? Подробиці загибелі школяра у Львові
Львівщина

Дитя вистрибнуло з вікна, бо його... вчителька зачинила в класі? Подробиці загибелі школяра у Львові

25 грудня 2014, 23:22
0
0
Сподобалось?
0

Стають відомі подробиці трагічного випадку, що стався у школі-інтернаті Львова. Як ми повідомляли вчора, 24 грудня в обідній час з вікна третього поверху школи-інтернату, що на вул. Остроградських, випав 9-річний хлопчик. На жаль, дитина померла до приїзду «швидкої». В той момент мама школяра була в сусідньому кабінеті - розмовляла з іншими батьками.

У згаданому навчальному закладі навчаються діти із серцево-судинними захворюваннями. Загиблий хлопчик Остап був направлений сюди лікарем-кардіологом. Педагоги нарікали, що він був «важкою дитиною» із надто збудливою нервовою системою, цурався однокласників. Кажуть, мамі не навіть радили показати сина психіатру, однак вона запевнила, що впорається з проблемою сама.

Того дня після закінчення уроків мама попросила Остапа зачекати її в коридорі, доки вона перебалакає в сусідньому класі з іншими батьками. Чекаючи на маму, він побачив улюблену вчительку Катерину Михайлівну, і попросився до неї в клас почитати журнал «Ангелятко». Вчителька його впустила, але тут подзвонили і вона, виходячи, «на автоматі» зачинила двері на ключ...

Чи дитина зумисне вистрибнула з вікна, чи просто спробувала таким чином вибратися на вулицю й зірвалася з висоти, мають встановити спеціалісти.

Джерело: Сегодня

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися