На 11 день після ракетної атаки росіян по Львову з-під завалів дістали живого кота
Львівщина

На 11 день після ракетної атаки росіян по Львову з-під завалів дістали живого кота

18 липня 2023, 16:57
0
0
Сподобалось?
0

Під завалами житлового будинку, в який в ніч на 6 липня у Львові влучила російська ракета, на 11-й день після російського терористичного акту знайшли живого кота за прізвиськом Черчіль.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Facebook мешканки зруйнованого будинку Оксани Кошак, керівниці громадської організації "Світова асоціація з питань тварин України" UPAW.

Як розповіла вона, це улюбленець місцевої мешканки. Тварина знесилена та зневоднена, проте у ветеринарній клініці навіть намагалася поїсти.

"Це просто чудо! Сьогодні, на 11-й день після влучання ракети в наш будинок, серед завалів комунальники знайшли живого котика. І це також домашній улюбленець пані Олі та друг нашої раніше врятованої собачки Аліси", написала львів'янка.

Вона розповіла, що котика виявили працівники комунальної служби.

Як повідомляють, власниця кота – це мешканка будинку Ольга. Її мама внаслідок ворожого ракетного удару загинула. Саму жінку витягли з-під завалів. Згодом знайшли собаку сім'ї Альфу, вівчарку. І от на 11-й день після трагедії стало відомо, що кіт Черчіль теж врятований.

"Щастя, що пані Оля була у дворі, одразу впізнала свого Черчіля", – написала Оксана Кошак. За її інформацією, Ольга тимчасово мешкає в модульному містечку.

Тварина отримала безкоштовну ветеринарну допомогу в місцевій клініці. У кота взяли аналізи та провели ультразвукову діагностику.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися