Львівщина

На Львівщині юнаки пограбували банк, «пройшовши» через стіну... міської ради!

12 лютого 2016, 21:50
0
0
Сподобалось?
0

Отакої: на Львівщині спритники пограбували банк, проникнувши в середину фінустанови через стіну міської ради! Вони просто її розібрали.

Цей зухвалий злочин скоєно у місті Соснівка. Спершу до Червоноградського відділу поліції надійшло повідомлення від голови Соснівської міської ради про те, що серед ночі невідомі особи, зламавши замок на вхідних дверях, проникли у приміщення міськради. Однак, зайшовши у кілька кабінетів, вони нічого не взяли.

Тим часом надійшло повідомлення від завідувача територіального відділу банку, приміщення якого розташоване в одному будинку з міськрадою і має спільну стіну – з банківського терміналу викрадено майже 25 тисяч гривень. Виявилося, що погосподарювали там ті ж зловмисники, що й у міській раді. «Гуляючи» по кабінетах влади, вони, очевидно, шукали підходящу стіну. Розбивши її, й проникли у приміщення банку.

Спритників швидко вирахували. Як інформує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області, підозрювані – троє місцевих мешканців (двоє 19-річних та один 17-річний).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися