Львівщина

«Перша львівська хвойдарня» виявилася фейком

16 грудня 2016, 01:46
0
0
Сподобалось?
0

«Перша львівська хвойдарня» виявилась проектом агенції вирішення складних задач Golova Agency, а весь галас у соціальних мережах – лише експеримент. Правда, з неприємним присмаком, адже під удар провокатори поставили місто Львів.

«Перша львівська хвойдарня» – повністю віртуальний проект, який існує у Facebook, ЗМІ та у наших з вами головах. Цей проект показує глибоко гедонізоване сучасне суспільство, яке у гонитві за унікальністю усвідомлення себе в цифровому просторі готове йти до закладу, якого не існує і який сповідує сумнівні цінності», – повідомляють в агенції.

Мовляв, ідея виникла через жарт за столом. «Як би називався дім розпусти у Львові?» – «Перша львівська хвойдарня» – «А давайте реально зробимо і розкрутимо такий заклад?». Тож його «зробили» і розкрутили.

«Результати неочікувано високі. На подію «Відкриття» висловили бажання прийти понад 470 людей. Лише за тиждень на сторінку Хвойдарні підписалося понад 1000 користувачів. За час кампанії у ЗМІ з’явилось понад 100 публікацій про Хвойдарню (навіть у ватних ЗМІ запалало), а за місяць кампанії охоплення сторінки «Першої львівської хвойдарні» перевищило 192 000 користувачів», – додають в агенції.

Джерело: dyvys.info


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися