На Львівщині посол Швейцарії спричинив потрійну ДТП. Є постраждалі
Львівщина

На Львівщині посол Швейцарії спричинив потрійну ДТП. Є постраждалі

29 червня 2018, 10:27
0
0
Сподобалось?
0

27 червня о 19:20 на автодорозі Київ-Чоп у Кам’янка-Бузькому районі неподалік с. Дідилів,що на Львівщині, громадянин Швейцарії вчинив потрійну ДТП, в якій постраждали шестеро людей. Про це пише lviv.tv за повідомленням департаменту цивільного захисту населення облдержадміністрації.

Водій, громадянин Швейцарії, 1963 року народження, керуючи автомобілем Volvo СХ60, рухаючись з м. Київ в напрямку м. Львова, виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з автомобілем Volkswagen Т4 під керуванням жителя с. Гаї-Дітковецькі Бродівського району, 1975 року народження, та автомобілем Chery Amulet, під керуванням жителя м. Львів, 1965 року народження. Внаслідок ДТП отримали травми три водії та три пасажири.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook координатор громадської організації Варта 1, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, за кермом Volvo перебував посол Швейцарії в Україні.

Зокрема, пасажирка автомобіля Volvo, 1969 року народження, яка проживає в м. Київ, госпіталізована в першу хірургію ЛШМД м. Львова; водій автомобіля Volkswagen Т4, госпіталізований в Буську ЦРЛ; пасажирка автомобіля Chery, 1969 року народження, проживає м. Львів, після огляду та надання медичної допомоги відпущена додому; пасажирка автомобіля Chery, 2007 року народження, проживає м. Львів, після огляду та надання медичної допомоги відпущена додому.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися