У Львові зірвали суд, на якому волинський даішник-дезертир намагався поновитися на посаді
Львівщина

У Львові зірвали суд, на якому волинський даішник-дезертир намагався поновитися на посаді

11 липня 2014, 19:23
2
0
Сподобалось?
0

9 липня відбулося друге судове засідання щодо розгляду позову колишнього працівника УДАІ у Волинській області Тараса Ділая до УМВС у Волинській області. Екс-працівник міліції вимагає поновлення його на посаді та в правоохоронних органах, а також компенсації коштів, які він не отримував під час вимушеного пропуску роботи.

На засідання завітали й активісти Волинської та Львівської Самооборон Майдану. Також з'явився уже й представник позивача, щоправда, сам позивач так і не з'явився на засідання уже вдруге. Представниця Ділая розпочала апелювати до того, що в УМВС не було видано наказу, де б конкретно вказувалося прізвище та ім'я позивача, тож позивач не був зобов'язаний їхати на Схід і відповідно не саботував свою роботу.

Натомість юрист УМВС у Волинській області Оксана Здомижчук повністю заперечила позовну заяву. Для уточнення деталей справи головуючий суддя Ростислав Кузан Львівського окружного адміністративного суду почав задавати їй запитання. На останнє, зокрема, почали реагувати присутні активісти. Мовляв, суддя задає запитання юристці не по суті і тим самим є заангажованим. Розпочалися викрики з залу. Першим не витримав  голова громадської організації «Я - Львів'янин», колишній сотник Майдану, координатор першого батальйону Нацгвардії Андрій Антонищак.

Через це суддя його вигнав із зали суду. За ним послідували ще кілька активістів. Опісля ж вони повернулися до зали суду і знову почали висловлювати свої думки щодо заангажованості судді Кузана.

Так, судове засідання було припинене. Наступний розгляд справи суддя переніс аж на 3 вересня на 11:00. Активістів обурило те, що призначення цієї дати є порушенням терміну розгляду справи. Тому вони пішли до кабінету голови суду Віталія Тертичного. Той заборонив відео зйомку розмови і сказав, що нічого не вдіє проти його підопічного судді і повідомвив, що з 12 липня він іде у відпустку. Натомість запропонував активістам писати скаргу за неправомірні дії Кузана до Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

https://www.youtube.com/watch?v=xOLxJgOMrD0&feature=youtu.be


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • волинянин
    волинянин

    нічого не змінилось. в цьому суді все вирішують тільки за гроші. незалежно хто суддя.

    11 липня 2014, 22:24
    Відповісти
  • даі Луцьк
    даі Луцьк

    Ділай-ще та гнида,разом зі своім босом Кащеем царював педрило за янека,а тепер зі своею бабою суддею синочка відмазуе..Розстріляти нах всіх!!!!

    11 липня 2014, 22:38
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися