Під Львовом чоловік облив жінку кислотою, «щоб вона нікому не була потрібна»
Львівщина

Під Львовом чоловік облив жінку кислотою, «щоб вона нікому не була потрібна»

6 березня, 09:40
0
0
Сподобалось?
0

У селищі Щирець, що поблизу Львова, чоловік облив кислотою свою колишню співмешканку. Через це його засудили до 5 років позбавлення волі.

Про це йдеться у вироку Пустомитівського районного суду Львівської області.

За даними суду, у серпні 2022 року чоловік вилив на жінку сульфатну кислоту, що спричинило опіки, внаслідок яких утворилися множинні рубці на обличчі - в ділянці правого ока, у лівій скронево-вилично-щічній ділянці, на верхній губі та на підборідді, які являються слідами загоєння опікових ран II-III ступеня і є невиправним знівеченням обличчя, та опіки II-III ступеня грудей, верхніх та правої нижньої кінцівок до 9% поверхні тіла.

Слідство встановило, що вчинив чоловік вчинив умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило непоправне знівечення обличчя, тобто кримінальне правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України.

На суді підозрюваний заявив, що у селищі Щирець він очікував на маршрутку. Побачивши свою колишню співмешканку, він почав вимагати повернути йому велосипед, проте жінка нібито відмовилась і він вилив на неї кислоту.

Потерпіла ж повідомила, що все було по-іншому. Того дня вона поверталась додому з церкви, коли зустріла свого колишнього. Він переконував її знову жити разом, а коли вона відмовила - вилив на неї кислоту, заявивши, що "вона такою більше нікому не буде потрібна". Жінка додала, що підсудний компенсував їй витрати на лікування. Проте через опіки у неї утворились рубці, видалення яких є дороговартісним. 

Суд визнав чоловіка винним за 1 ст. 121 КК України та засудив до 5 років позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися