На Львівщині окупанти вдарили по газовому сховищу Нафтогазу
Львівщина

На Львівщині окупанти вдарили по газовому сховищу Нафтогазу

25 березня, 11:45
0
0
Сподобалось?
0

Російські окупанти під час удару по Львівській області вдарили по об’єктам “Нафтогазу”. Зокрема, влучили по підземним газовим станціям.

Про це повідомляє пресслужба “Нафтогазу” у Telegram. Про наслідки атаки розповів очільник групи компанії.

“Всі номінації замовників послуг зберігання та бронювання потужностей також продовжують виконуватися в повному обсязі. Ситуація під контролем наших спеціалістів та всіх залучених служб”, – зазначив він.

За його словами, попередньо – постраждалих внаслідок російської атаки немає. Водночас це не вплине на газопостачання українцям, адже критичних наслідків від влучання по ПСГ немає.

Тим часом голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив у телеграм-каналі, що пожежу на обʼєкті критичної інфраструктури у Львівській області, по якому вночі та вранці 24 березня завдали ударів росіяни, вдалося загасити лише ввечері.

Удар по Львівщині

На світанку 24 березня 2024 року росія вдалася до масованого ракетного обстрілу України. Окупанти випустили 29 крилатих ракет Х-101/Х-555 з літаків Ту-95МС та 28 ударних БПЛА "Shahed".ППО збила 43 повітряні цілі ворога: 18 крилатих ракет Х-101/Х-555 та 25 ударних БПЛА "Shahed-136/131".

Мер Львова Андрій Садовий повідомив, що на світанку окупанти випустили по Львівщині  близько двох десятків ракет та сім "Шахедів". Ціллю окупантів були об'єкти критичної інфраструктури у Стрию.

Пізніше росіяни вдруге атакували Львівську область. Дві крилаті ракети влучили в об'єкт критичної інфраструктури у місті Стрий. За кілька годин до цього він вже піддавався атаці, але ППО відбила її. Цього разу ракети поцілили у Львівську область ще до того, як відлунав до кінця сигнал повітряної тривоги - Кинджали долетіли з літаків МіГ-31К за лічені хвилини.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися