На Рівненщині затримали сутенерів
Рівненщина

На Рівненщині затримали сутенерів

17 грудня 2014, 16:52
0
0
Сподобалось?
0

Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, викрили незаконну діяльність злочинної групи, яка займалась сутенерством у Рівному. Організатором була Олександра зі Львова. Вона й очолювала  бізнес із надання сексуальних послуг. Допомагали сутенерці львів'янка Уляна та рівнянин Юрій.

Шукаючи клієнтів, Олександра розміщувала на сайтах знайомств фото повій із супроводжуючим повідомленням про ескорт послуги. Після того, як клієнт домовлявся із "мамкою" про ціну, Юрій доставляв йому дівчину.  

Згідно встановленої організаторкою такси, година розваги коштувала 300 гривень, доставка дівчини на місце обходилася ще у 50. З кожного клієнта повія віддавала сутенерам 100 гривень. Крім цього, дівчата платили за орендовані їм квартири, а також віддавали по 1600 гривень - для запобігання притягненню до відповідальності за незаконну діяльність.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 302 та ч. 3 ст. 303 Кримінального кодексу України. Учасникам злочинної групи повідомлено про підозру, повідомив начальник ВБЗПТЛ УМВС України в Рівненській області Михайло Войлов. Дівчат, які надавали сексуальні послуги, притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.. 181-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Рівненський міський суд засудив кожного з учасників до п'яти років позбавлення волі з випробним терміном один рік.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися