Вилучили 35 гральних автоматів та 2 платіжних термінали
Рівненщина

Вилучили 35 гральних автоматів та 2 платіжних термінали

18 липня 2015, 12:00
0
0
Сподобалось?
0

Вчора близько 21 години працівники управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України в Рівненській області в обласному центрі виявили розважальний заклад , у якому надавались послуги доступу до азартних ігор.

За допомогою комп’ютерної техніки, платіжного терміналу та спеціальних програм – симуляторів ігрових автоматів – гравці, сплачуючи кошти, мали можливість, в залежності від випадковості, як отримати грошовий виграш, так і позбавитися вкладених грошей.

У ході перевірки інформації правоохоронці встановили, що гральний заклад функціонує цілодобово,  де чергують адміністратори та охоронці. Опитавши осіб, які знаходились в середині цього приміщення,  факт надання послуг грального бізнесу підтвердився.

Цього ж вечора правоохоронці провели невідкладні слідчі дії.Слідчо-оперативна група Рівненського МВ УМВС провела огляд приміщення, під час якого вилучили 35 одиниць комп’ютерної техніки та два платіжних термінали, за допомогою яких гравці сплачували кошти на спеціальний рахунок, та у подальшому здійснювали гру.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1  статті 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України та розпочато досудове розслідування. Санкція статті передбачає штраф від 170 тисяч до 680 тисяч гривень з конфіскацією грального обладнання.

– Працівники міліції і надалі виявлятимуть та припинятимуть прояви незаконного грального бізнесу, який у важкий на сьогодні непростий час наносить значні збитки не лише для держави, але й спустошує кишені пересічних громадян, - прокоментував начальник УМВС України в Рівненській області Сергій Максимов. - Жоден факт нелегального бізнесу не знайде підтримки у правоохоронній системі Рівненщини.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися