На Рівненщині розбився планер, двоє загиблих — інструктор та клієнтка
Рівненщина

На Рівненщині розбився планер, двоє загиблих — інструктор та клієнтка

10 червня 2017, 19:16
0
0
Сподобалось?
0

Поблизу села Пустомити Гощанського району Рівненської області впав планер з чоловіком та жінкою на борту. Обоє загинули. Про це повідомляє «Рівне вечірнє» з посиланням на свої джерела.

Як повідомив головний лікар обласного центру екстреної меддопомоги Андрій Бортнік, травми, отриманні внаслідок падіння з висоти, були несумісними з життям. І у чоловіка, і у жінки виявили множинні переломи та крововтрату.

За даними видання, планер злетів із аеродрому «Воронів», що в однойменному селі на Гощанщині. На ньому у свій останній політ відправилися інструктор та дівчина, яка приїхала політати. Прізвище клієнтки клубу поки не розголошують. А от ім’я загиблого інструктора вже відоме. Мова про досвідченого інструктора з польотів Миколу Ковальчука.

Олексій Кособуцький, який керує аеродромом, зазначив, що наразі розбирається у ситуації. Він у гнітючому стані. Зазначив, що поки не зрозуміло, що сталося.

— Підозрюємо, що інструктору стало погано, навряд чи були проблеми з планером, — додав Олексій Кособуцький. — Микола Ковальчук все життя літав, він багато років був в авіаклубі, досвідченішого інструктора за нього не знайти.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися