Людина-рентген з Рівного хвороби бачить у кольорах і допомагає організму самозцілитися
Рівненщина

Людина-рентген з Рівного хвороби бачить у кольорах і допомагає організму самозцілитися

20 вересня 2017, 09:13
0
4
Сподобалось?
4

У Рівному живе чоловік з надзвичайними здібностями. Це Володимир Негрєшний. Він давно зажив слави людини-рентгена. Бо очима «просвічує» організм хворого, наче рентгенівськими променями. Єдина відмінність: медичний апарат дає чорно-білу картинку, а Негрєшний усі органи бачить у кольорах!

З ікони вийшла кульова блискавка і влучила в груди

Скільки себе пам’ятає, Володя у незвичному для всіх ракурсі бачить людину. Малим відразу не міг зрозуміти чому. Бо звертав увагу не на одяг, риси обличчя чи щось інше, а насамперед на веселкові барви, якими «світилися» всі навколо.

– Здібності дали яскраво про себе знати після одного випадку, – згадує чоловік. – Мені тоді не було ще й п’яти років. Я влітку гостював у своєї бабусі Надії на Хмельниччині, у селі Полянь Славутського району. Надворі стояла неймовірна спека, аж млосно робилося. Бабуся десь вийшла із хати, а я  залишився у кімнаті сам. Раптом помітив світло, що вийшло з ікони, яка висіла на стіні. Воно сформувалося в кулю і влучило в мене, просто у груди. Я відлетів десь на чотири метри. Думаю, це була кульова блискавка.

До тями Володя прийшов, коли біля нього вже сиділа бабуся. Здивувався, що у роті звідкись з’явився неприємний присмак металу. Хлопчик розповів, що з ним сталось. І вона промовила пророчі слова: «В тебе увійшла велика сила, тебе будуть знати всі».

Відтоді бабуся почала хлопця навчати своєї мудрості. Бо вона була знахаркою, дуже людям допомагала: вміла вроки знімати, хвороби замовляти, а ще – краще від будь-якого гідрометцентру вгадувала погоду. Жінка постійно повторювала, що головне в житті – не відповідати злом на зло, бо руйнується аура, і за все дякувати Богу.

Проводив прийоми в лікарні з… 12 років

Після цього Володя почав дуже хворіти – буквально не виходив з лікарень. Пізніше він зрозумів: до нього чіпляються недуги, які бачить в інших. Тож мусив навчитися їх на себе не перетягувати. А тоді, дитиною, не знав, як це робити.

А у 12 років хлопчик уже мав своїх пацієнтів, яких приймав у дитячій лікарні! У це важко повірити, але феноменальними здібностями підлітка зацікавився лікар Володі, коли від медсестер почув, що хлоп’я знімає товаришам по палаті біль після операцій. Його тоді запитали, що ще може, і хлопець зізнався, що бачить хвороби. Щоб перевірити, чи правду каже, вдалися до експерименту: запросили проводити прийоми в лікарні під наглядом медиків. Ті брали історії хвороби, кликали пацієнтів, а Володя лише дивився на людей – і видавав їхні діагнози. Без рентгена, УЗД…

Після виписки Негрєшного ще довго кликали в лікарню допомагати. А потім люди почали приходити до Володі додому.

– Я повертався з уроків, а вже стояла черга біля будинку. Втомлювався, але було приємно, що ти можеш допомогти, – ділиться Володимир Негрєшний.

Тоді ж, у 12-річному віці, батьки возили Володю до Львова на міжнародний конгрес, присвячений розвитку екстрасенсорних можливостей людини. Фахівці підтвердили, що у хлопчика дуже великий енергетичний потенціал, він може робити дива.

Рак може викликати гординя

Пізніше у Києві Негрєшний закінчив інститут Української асоціації народної медицини. Що до нього пішов люд! З усіх куточків України, з найрізноманітнішими проблемами. Бо Володимир не лише діагностував, а допомагав зцілитися. Були непоодинокі випадки видужання навіть онкохворих.

– Раніше я працював так: хвороби бачив у кольорі ніби у 3D-форматі і лікував пацієнтів біоенергетикою. Брався, лише якщо органи світились у світлих барвах. Якщо зображення було темно-бордове – вже відправляв до лікарів. Якщо коричневе, чорне, відверто казав рідним: «Залиште людину, бо їй мало лишилося часу». Завжди дивився і на душу. Якщо вона чиста – сяє золотистим. Пізніше відчув, що після такої діагностики у мене болять очі, став падати зір. І я почав зчитувати те, що для лікування треба, з інформаційного поля людини. Хворі ж, як правило, йдуть, коли вже знають свій діагноз. Для чого показувати шоу? Я запитую, коли почалися проблеми, ми разом шукаємо причини на рівні психосоматики – і запускаємо механізм самозцілення.

Володя розповідає: все погане в житті людини обов’язково відображається на її здоров’ї. Скажімо, образа на себе викликає розлади печінки і жовчного міхура. Коли людина вже «закривається» від світу, виникає «синдром холодильника», бо все починає заїдати і різко повніє. Якщо людина довго терпить образи, вони накопичуються й провокують проблеми статевої системи. Біоенергетик пояснює, чому чоловіки мають великі животи: так «відкладається» недолюбленість матір’ю. Каже, що викидні у жінок – це, як правило, наслідок страху чоловіка перед батьківством. А чи не найстрашнішою називає гординю, бо вона цілковито руйнує фізичний стан, блокує мозок, душу й викликає смертельні хвороби, зокрема і рак.

– Чим більше реагуємо на негативні ситуації, тим більше в нашій аурі пробоїн. Їх треба латати, інакше – хвороби. От я завжди буваю у хорошому настрої. Це правило життя. Коли стається щось погане, вам важко, найперше раджу нехитрий захист: промовте «Господи, помилуй» і «Я є любов». Енергетика вже почне вирівнюватися.

Наталія КРАВЧУК, Рівненська область


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися