Навіщо поліції списки про партійну приналежність демидівських лікарів?
Рівненщина

Навіщо поліції списки про партійну приналежність демидівських лікарів?

14 лютого 2019, 11:42
0
0
Сподобалось?
0

Обласні управління поліції розсилають у різні бюджетні та комунальні установи запити, в яких вимагають керівників надати списки партійної приналежності співробітників. Про це повідомляє Район. Демидівка, посилаючись на «Facebook»  громадського активіста та волонтера Романа Сініцина. Подібне повідомлення надійшло й у Демидівську центральну районну лікарню. Проте керівник закладу Анатолій Домбровський не пішов на повідку у партійних босів, і надав ситуації розголосу. Зрештою, пише Роман Сініцин, поліцейським довелося відкликати свій запит.

Журналісти Район.in.ua звернулися до поліції Рівненщини і попросили прокоментувати цей факт. Керівник відділу комунікації Антон Крук підтвердив,  цей випадок. Розповів, що наразі проводиться службове розслідування. На момент слідства начальник Демидівського відділення поліції, а також його заступник відсторонені від виконання службових ообов'язків.

«Жодних вказівок зверху щодо надсилання подібних повідомлень не надходило. Наразі триває службове розслідування, листи уже відкликали. Керівник відділення поліції тоді був на лікарняному, тож документи підписував заступник. На початку кожного року оновлюється соціально-економічний паспорт району, перевіряються служби, які працюють в межах територіального округу. Можливо, поліцейські щось не зрозуміли, й на основі цього  перевищили повноваження.  За результатами розслідування, згідно дисциплінарного статуту Нацполіції, буде визначатися міра покарання», - сказав Крук.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися