Рівненщина

Пенсіонер вбив та розчленував молодика

27 серпня 2014, 11:01
0
0
Сподобалось?
0

Співробітники Рівненського райвідділу міліції розслідують вбивство, вчинене із особливою жорстокістю. Про трагедію повідомила жителька дачного масиву "Західний", що в селі Нова Українка. 44-річна жінка прийшла зранку до свого 66-річного сусіда Петра, аби попросити про допомогу й у одній із кімнат знайшла мертвого молодика з відрубаними ногами.

Слідчо-оперативна група, яка працювала на місці пригоди, встановила, що згиблим є 28-річний Володимир. Господар будинку вбив його обухом сокири. Окрім відрубаних нижніх кінцівок, на тілі покійного були виявлені чисельні рубані рани в області поясниці, живота, шиї, повідомляють у міліції. Також у Володимира був переламаний череп.

Правоохоронцям Петро розповів, що покійний уже кілька місяців жив у однієї із мешканок дачного масиву, перебивався тимчасовими підпробітками. Кілька останніх днів "кантувався" у нього. Весь час чоловіки розпивали алкоголь. Того злощасного вечора Володимир також прийшов із оковитою. Розпивши спиртне, господар ляг спати, а гостю хотілося продовження. Між ними зав'язлася сварка, у ході якої Петро й ударив Володимира по голові. Аби приховати сліди злочину, вирішив позбутися тіла частинами, проте не встиг. Наступного дня після вчинення вбивства зловмисник пішов збирати гриби.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 ККУ (умисне вбивство). Петру оголошено про підозру, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися