Рота спеціального призначення «Світязь» готова повернутися у зону АТО
Волинь

Рота спеціального призначення «Світязь» готова повернутися у зону АТО

31 жовтня 2014, 23:41
0
3
Сподобалось?
3

Після того, як підрозділ спеціального призначення УМВС України у Волинській області «Світязь» потрапив і з втратами вирвався з «Іловайського котла», його бійці заліковували рани і відновлювали боєздатність. Спецрота базується у волинському училищі міліції у селі Сокиричі Ківерцівського району. Днями підготовку бійців проінспектував начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

Командир  Олександр Фацевич розповів про матеріально-технічне забезпечення, наявність обмундирування, спецзасобів, озброєння та транспорту.

Після цього міліціонери показали захоплення автомобіля із терористами. Завдяки професійним діям правоохоронців операція тривала лічені хвилини. Також головний міліціонер відвідав і тренування бійців, на якому хлопці продемонстрували вміння прикривати один одного у бою, евакуйовувати поранених із поля бою тощо.

- Я бачив цих людей, коли формувався загін, повірте мені: за досить короткий період із добровольців, із різних категорій населення (це і цивільні, і колишні працівники міліції, військові) став нормальний бойовий підрозділ який знає свої задачі, функціональні обов'язки і чітко їх виконує, - відзначив Петро Шпига. - Бійці досягли того рівня, який говорить про те, що рота міліції «Світязь» готова виконувати бойові задачі як на території Волинської області, так і на Сході країни в рамках антитерористичної операції.

Та головне, на чому наголошував і начальник міліції, і керівник підрозділу, - це те, що війна на Сході не закінчена... Тож бійці «Світязю», які мають достатньо знань, вмінь і міцний бойовий дух, готові в будь-який момент стати на захист своєї Батьківщини.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися