У 51-ї бригади забрали техніку із захисними екранами, і прислали іншу — без захисту
Волинь

У 51-ї бригади забрали техніку із захисними екранами, і прислали іншу — без захисту

13 листопада 2014, 22:27
2
0
Сподобалось?
0

Триває процес переформування 51 окремої механізованої бригади у 14-у на основі 3-4 існуючих підрозділів. Цікаво, що усі БМП 51-ої бригади, обварені протикумулятивними захисними екранами - вилучено. Натомість бригаді надають нову техніку без захисних екранів.

Про це на своїй сторінці у «Фейсбук» повідомив народний депутат України Ігор Єремеєв.

«У сучасному бою така техніка фактично незахищена. Тому разом із моїм колегою Степаном Івахівим, продовжуючи програму «Збережи життя солдату», ми прийняли рішення знову забезпечувати 51-шу бригаду захисними екранами для бронемашин. Замовлення вже виконує завод «Ковельсільмаш». Також найближчим часом залучимо для цього процесу і підприємство в Любешові», - зазначив Єремеєв.

«Знаємо і про відсутність у бригади знову карематів, спальних мішків, зимового обмундирування, тепловізорів, тощо. Зараз над цим працюємо і про результати згодом детально повідомлю,» - додав депутат.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Надежда
    Надежда

    Какая скотина отобрала у ребят ,то что сделали простые люди за свой счет и своими руками для бойцов?Озвучте имя деребана!

    14 листопада 2014, 10:07
    Відповісти
  • Леля
    Леля

    Надя, это крысы, которые еще не выдавлены в МО. Привыкли только тырить и использовать нашу армию для строительства своих вилл и дач.jЗаметь, все делается для уничтожения наших укр.бойцов, или не деляется вообще ничего. Придется еще долго Полтораку расчищать эти продажние дебри. Хорошо, что хоть начал уже.

    14 листопада 2014, 11:51
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися