У Луцьку проблемним підліткам показали правове кіно
Волинь

У Луцьку проблемним підліткам показали правове кіно

29 листопада 2014, 19:55
0
0
Сподобалось?
0

У рамках Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини «Docudays UA» Луцький міський відділ КВІ управління ДПтС України у Волинській області спільно з Луцьким міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді організував показ фільмів про права людини.

Метою заходу було показати життя в ізоляції від суспільства, змусити замислитись над своїм майбутнім та обрати правовий спосіб життя.

Для десяти підлітків працівники Луцького міського відділу КВІ та головний спеціаліст відділу соціальної роботи міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Світлана Луців продемонстрували фільм ізраїльського режисера «Ув'язнені». Події фільму відбувалися у жіночій тюрмі «Неве Тірца», що розташована в центральній частині Ізраїлю. Глядачі фільму спостерігали дворічну історію взаємин співкамерниць, стосунки жінок і тюремної охорони очима трьох героїнь - іудейки, мусульманки і християнки. В межах тюремних камер відображено етнічну різноманітність засуджених. Ці жінки були відгородженими і закритими від суспільства. Відносини між ними змальовано міцними та, водночас, уразливими.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися