Засуджені Ковельської колонії виявили бажання допомогти воїнам АТО
Волинь

Засуджені Ковельської колонії виявили бажання допомогти воїнам АТО

28 грудня 2014, 13:46
0
2
Сподобалось?
2

Дванадцятеро засуджених Ковельської виховної колонії, слідкуючи за подіями  в  зоні  антитерористичної операції, у вільний від роботи та навчання час, вирішили й собі долучитися до допомоги військовим на передовій. Про це повідомляє прес-службу Управління Державної пенітенціарної служби у Волинській області.

Благодійний фонд «Софія» за сприяння його директора Олександра Філаретова, надав матеріал для пошиття безрукавок та плетення захисних сіток. Засуджені під керівництвом директора профтехучилища Геннадія  Рекуновича  шиють безрукавки із сукна та плетуть захисні сітки. Коли робота  буде  завершена, вироби доставлять на схід представники благодійного фонду «Софія».

Батько засудженого Ігоря - Андрій Володимирович - бере участь у бойових діях. Тож син попросив керівництво колонії використати кошти з його рахунку на закупівлю металу для виготовлення «буржуйки». Натомість йому запропонували залишки металу від виготовлення урн на підприємстві виховної колонії, з яких Ігор своїми силами майстерно зварив невелику грубку. Її він також планує передати на передову через активістів фонду «Софія».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися