У Луцьку на штраф майданчик доставили авто разом із п’яним водієм
Волинь

У Луцьку на штраф майданчик доставили авто разом із п’яним водієм

11 лютого 2015, 16:26
0
0
Сподобалось?
0

Ця напівкомічна історія трапилася близько третьої ночі у Луцьку на вулиці Бойка. Тут в одному з розважальних закладів відпочивав мешканець Ковеля. Повеселившись, чоловік вирішив їхати додому, причому сам всівся за кермо припаркованого поруч мікроавтобуса «Рено». При цьому водій забув увімкнути фари. Проте далеко заїхати не вдалося. Авто буквально одразу привернуло увагу патруля ДАІ. Однак поспілкуватися із водієм у правоохоронців не вийшло. Той закрився всередині машини. Це й зрозуміло, адже чоловіку пропонували пройти перевірку на алкотестері. Оскільки водій навідріз відмовлявся виходити з салону, мікроавтобус на арештмайданчик доставили разом із ним.

Але на цьому вистава не закінчилася. Доки машину повантажили на евакуатор чоловік вмостився спати. «Розбудив» чоловіка його батько, якому і належить авто. Після добрячої прочуханки він забрав сина і авто, сплативши за утримання транспортного засобу на арештмайданчику.

За словами начальника відділу ДАІ з обслуговування Луцька Віктора Главічки, хлопець з Ковеля у вересні минулого року вже попадався даівцям у Луцьку. Тоді він теж був за кермом у нетверезому стані. Матеріали відносно злісного порушника направлять до суду. Суд може позбавити чоловіка права на керування авто, а також присудити оплатне вилучення авто.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися