Волинянин роз’їжджав з двома гвинтівками в багажнику
Волинь

Волинянин роз’їжджав з двома гвинтівками в багажнику

22 лютого 2015, 13:31
0
0
Сподобалось?
0

Оперативники спільно із співробітниками Державтоінспекції в одному з населених пунктів Горохівщини зупинили автомобіль «Рено» під керуванням 37-річного лучанина.

Під час огляду салону транспортного засобу правоохоронці виявили та вилучили малокаліберну нарізну гвинтівку «ТОЗ-17» калібру 5,6 мм з оптичним прицілом (серійний номер на зброї знищено) та мисливський гладкоствольний карабін «Мосіна» 32-го калібру без відповідних дозвільних документів.

У розмові з правоохоронцями лучанин пояснив, що зброя належить його рідному братові. Зі слів чоловіка, брат придбав її для власних потреб у невідомого чоловіка.

Правоохоронці вкотре застерігають: за порушення законодавства у сфері обігу зброї передбачається адміністративна і кримінальна відповідальність. Стаття 263 Кримінального кодексу України передбачає позбавлення волі на строк від 2-х до 5-ти років. Що ж стосується гладкоствольної мисливської зброї, то тут передбачена адміністративна відповідальність (ст. 190 Кодексу України про адміністративні правопорушення).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися