Завтра у Луцьку прощатимуться з бійцем «Світязя», за тіло якого судилися дві родини
Волинь

Завтра у Луцьку прощатимуться з бійцем «Світязя», за тіло якого судилися дві родини

14 березня 2015, 16:05
0
0
Сподобалось?
0

Завтра на Театральному майдані Луцька волиняни прощатимуться із бійцем «Світязя» Мирославом Столярчуком, який загинув в іловайському котлі. О 12:00 у Свято-Троїцькому кафедральному соборі відбудеться відспівування, а після цього на Театральному майдані розпочнеться громадська панахида. А поховають Мирослава Столярчука у селі Підгайці Луцького району.

Ще минулого року Мирослава Столярчука поховали під чужим ім’ям у місті Калинівка на Вінниччині. За свого сина – 35-річного сержанта столичного батальйону міліції «Миротворець» В’ячеслава Катрича – його прийняла тамтешня родина. Тіло їй віддали після процедури впізнання, яку проводив рідний брат. Але перед тим відібрали ДНК-матеріал. Пізніше ДНК-аналіз показав, що тіло належить Мирославу Столярчуку. Між двома родинами виникла юридична суперечка. Зрештою, після місяців душевних мук для обох родин, істину було встановлено, і тепер тіло Героя перезахоронять на рідній землі.

До речі, після того як на сполох забила волинська родина столярчуків, вдалося віднайти й тіло В’ячеслава Катрича з Калинівки. Він був похований у Запоріжжі як невідомий солдат.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися