Похорон Ніни Матвієнко: «Мама просила, щоб не плакали», - Тоня Матвієнко не стримала емоцій
Україна

Похорон Ніни Матвієнко: «Мама просила, щоб не плакали», - Тоня Матвієнко не стримала емоцій

12 жовтня 2023, 09:55
0
0
Сподобалось?
0

В останню дорогу провели народну артистку України Ніну Матвієнко. Попрощатися з легендою прийшло дуже багато людей -  під Національною філармонією України, де і проходить церемонія прощання, утворилася черга. Українці прийшли попрощатися з улюбленою артисткою з квітами.

Також на церемонії прощання була  присутня сім'я артистки. Її дочка Тоня Матвієнко з'явилася у філармонії "без обличчя". Співачка дуже важко переживає смерть матері.

Ніна Матвієнко померла 8 жовтня 2023 року. Точна причина смерті невідома, проте її колеги натякнули, що їй не вдалося побороти хворобу. Якийсь час артистка навіть лежала в лікарні, проте відвідати її їм не вдалося, бо вона не хотіла, щоб її бачили слабкою.

Дочка легендарної співачки Ніни Матвієнко не змогла стримувати емоції. Жінка дуже важко переживає втрату, тому помітні її заплакані очі.

"Вона була моїм прикладом. У неї дуже велике серце. Вона і є Україна. Дякую, що вона зробила такий внесок для України. Я буду слухати її пісні і знати, що вона поруч. Спасибі їй за все. Вона дуже просила, щоб на похоронах ніхто не плакав. Просила, щоб згадали щось хороше", - сказала Тоня зі сльозами на очах.

Поруч з нею в цей момент перебував її чоловік Арсен Мірзоян і старша дочка Тоні - Уляна.

Зрадники Данилець та Мойсеєнко неочікувано з'явилися на прощанні

Скандально відомий гумористичний дует "Кролики" Володимир Данилець і Володимир Мойсеєнко нечікувано з'явився на прощанні з Ніною Матвієнко у Києві.

Зазначимо, що 2022 року на російському пропагандистському каналі Володимир Данилець та Володимир Мойсеєнко жалілися, що їх цькують в Україні. Також тоді вони розкритикували президента України Володимира Зеленського.

А після початку повномасштабної війни дует "Кролики" продовжив працювати в Росії і жодним чином не висловили свою позицію щодо вторгнення РФ до України.

Через те, що Данилець та Мойсеєнко підтримують загарбницьку політику Росії, у квітні 2023 року їхні концерти бойкотували у США та Канаді. Завдяки бойкоту української делегації виступи зрадників скасували.

25-річна онука Ніни Матвієнко приголомшила схожістю

Старша онука легендарної співачки Ніни Матвієнко, донька Тоні Матвієнко Уляна поділилася зворушливими спогадами про свою бабусю.

"Хто знав – вона ніколи не була бабусею, вона була Ніною і, всупереч всім, вона лишиться Ніною для мене. Не бабусею: молодою, жвавою, веселою, впертою, котра зламала мені руку, котра готувала мені сирники з родзинками, котра заливала мої квіти в кімнаті, котра прала білі речі з чорним і не признавала, котра поливала щоранку двір і протирала підлогу вдома, котра сварилась за брудний посуд, хоч він був помитий зі вчора, котра любила всупереч всім викрутасам і впертості моїх. І ми любимо. Сумуємо дуже", - написала Уляна.

Дівчина також розповіла, що її бабуся ніколи не боялася експериментів і підтримувала онуку у сміливих ідеях:

"Залікуй і залюби. Завжди не проти селфі в туалеті, завжди не проти нових експериментів, завжди не проти бути собою, завжди не проти взнати нове, завжди не проти розповісти чи довести, завжди не проти навчити чи повчити. Завжди бути собою і не зраджувати своєму! - Ніна Матвієнко Митрофанівна (навіть Т9 виправив похибку, крізь сльози, в прізвищі)", - написала Уляна.

Окрім того Уляна поділилася знімком, на якому порівняла себе та Ніну Матвієнко на архівному фото у молодості. Варто зазначити, що бабуся та онука дуже схожі між собою.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко померла 8 жовтня. Про причини її смерті розповіли колеги. Вони кажуть, що артистка боролася з недугою і навіть лежала в лікарні. Однак ще влітку, за їхніми словами, вона мала прекрасний вигляд і нічого не віщувало біди.

Смерть легенди української сцени стала шоком для всіх. Президент Володимир Зеленський сказав, що з нами назавжди залишаться її неперевершений справжній і воістину магічний голос, а також народні ліричні та обрядові пісні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися