Начальник Горохівського районного управління АПР Микола Панасюк
Волинь

Горохівчани допомагають Краматорську

19 березня 2015, 17:10
0
0
Сподобалось?
0
Двадцять п’ять тонн картоплі, хліба, борошна, цукру, олії і тушонки зібрали горохівчани і надіслали днями на схід України. Гуманітарна допомога призначається для жителів міста Краматорська на Донеччині. Ініціатором збору продуктової допомоги виступило Горохівське районне управління агропромислового розвитку. На заклик відгукнулись і великі сільгосппідприємства, і дрібні фермерські господарства, і церковні громади, і школи, і просто небайдужі краяни. Кабінети районного управління тимчасово перетворились на склади. За всю свою історію на полицях держустанови ще не було одночасно 1670 трилітрових банок із салом. П’ять тисяч хлібин (а це дві з половиною тонни) надало місцеве ТзОВ «Агропродукт Горохів».   
Перших п’ять тонн продуктової допомоги управління АПР надіслало в зону воєнних дій ще у травні минулого року. За неповний рік зібрали майже 140 тонн сільгосппродукції, 35 тисяч гривень готівкою і 291 тисячу безготівкових коштів. Харчі й обмундирування (зокрема й бронежилети) відправляли військовим на полігони у Володимир-Волинський, Яворів, Миколаївську область і на Донбас у зону воєнних дій. Коштами допомагали пораненим бійцям-землякам.    
Останню партію продуктів на схід горохівчанам допомогли відвезти сусіди з Луцького району. Вантажівку для перевезення надало сільськогосподарське підприємство «Несвіч». 
Микола КОМАРОВСЬКИЙ,
Волинська область
Фото автора
 
 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися