Вбивство волинського офіцера СБУ розкрито, але вбивця поки на волі
Волинь

Вбивство волинського офіцера СБУ розкрито, але вбивця поки на волі

22 березня 2015, 17:10
0
0
Сподобалось?
0

Резонансне вбивство офіцера волинського управління СБУ (28-річний співробітник, в минулому офіцер спецпідрозділу «Альфа»), що сталося вчора вранці у Волновасі розкрито. Про це розповів міністр МВС Арсен Аваков.

«На жаль, вже не раз доводиться повторювати – під прикриттям патріотичних рухів, використовуючи ситуацію, бандити і пройдисвіти намагаються налагодити свій брудний бізнес на людському горі.

Це той випадок. Офіцер СБУ був убитий, при затриманні трьох фур контрабанди, які бандити, по об'їзних дорогах, минаючи блок-пости українських силовиків, прикриваючись посвідченнями «Правого сектора» і однієї з дніпропетровських охоронних фірм, намагалися переправити на територію так званої «ДНР», - розповів Аваков.

Спеціальна операція МВС, СБУ і Генпрокуратури призвела до затримання на цей момент вже 11 учасників бандформування, в тому числі 4 безпосередньо приймати участь в інциденті, що привів до загибелі офіцера СБУ. Вісім учасників банди затримано в Дніпропетровську, інші на території Донецької області.В результаті обшуків вилучено незаконний збройний арсенал включаючи 9 автоматів, кулемет РПК, 6 гранатометів, гранати і патрони в цинку. Ряд учасників бандформування розшукується. Як нам стало відомо з власних джерел, вбивця ще поки на волі.

«Цікавий факт, що на захист затриманих негайно «вписався» один із нардепів коаліції. Навмисно поки не називаю прізвище, тим більше, що значення цьому ні я, ні глава СБУ, ні Генпрокурор не надаємо. Треба буде – піде негайне подання до Верховної Ради на зняття депутатської недоторканності та арешт. У цьому тяжкому злочині, у складі системно організованої бандитської групи, яка вбиває українських офіцерів, заради наживи – ніякої різниці між бандитом зі зброєю і бандитом з депутатським значком немає! Навіть у випадку, коли він депутат парламенту від фракції, що входить до складу правлячої коаліції», - додав Арсен Аваков.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися