«Волиньгаз» заявив про майже 20-мільйонні збитки за минулий рік
Волинь

«Волиньгаз» заявив про майже 20-мільйонні збитки за минулий рік

11 квітня 2015, 20:59
1
0
Сподобалось?
0

Цього тижня на ПАТ «Волиньгаз» відбулися загальні збори акціонерів, на яких затвердили фінансову звітність підприємства за 2014 рік – вона свідчить про те, що збитки компанії склали 19,6 мільйона гривень.

Як зазначається у прес-релізі «Волиньгазі», компанія недоотримала від транспортування і постачання природного газу 25 мільйонів гривень. Це зумовлено тенденцією до падіння споживання природного газу, що була характерна у минулому році в масштабах всієї держави. Обсяги транспортування природного газу у Волинській області склали 518,7 млн. м. куб., що на 11,5 % або 67,6 млн. м. куб. менше від обсягів 2013 року.

Попри скрутне становище, ПАТ «Волиньгаз» скерувало на виконання інвестиційної програми 18,1 мільйона гривень. Ці кошти були використані на модернізацію, реконструкцію та розвиток системи газопостачання, а також забезпечення комерційного обліку природного газу.

Заборгованість із виплати заробітної плати за 2014 рік відсутня, водночас болючим питанням для підприємства залишається рівень оплати праці газовиків. У 2014 році середня зарплата становила 2 699 гривень, що на 14% менше від середньої заробітної плати по промисловості у Волинській області.

«Приведення заробітної плати по підприємству до рівня середньої заробітної плати по промисловості – одне із завдань на 2015 рік. Акціонери також затвердили інші напрямки роботи. Це модернізація газотранспортної мережі, збільшення об’ємів робіт по будівництву газопроводів, їх проектуванню, запровадження нових видів послуг для населення та підвищення їх якості», - йдеться у прес-релізі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Споживач
    Споживач

    Які ще збитки? По трубах ганяють суміш газу, повітря і ще якоїсь гидоти, яка й горіти не хоче, теплокалорій нуль, котли й колонки всі в сажі. Куди тільки органи дивляться? Як у цих пройдисвітів ще можуть бути збитки?

    12 квітня 2015, 15:47
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися