У Луцьку автівка збила школярку — покази свідків різняться
Волинь

У Луцьку автівка збила школярку — покази свідків різняться

22 квітня 2015, 21:50
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні у Луцьку трапилася дорожня пригода поблизу школи №5 на проспекті Перемоги. Двоє учениць переходи дорогу на регульованому пішохідному переході. Одну з них збив автомобіль «ВАЗ 2101», за кермом якого перебував мешканець Луцького району, 1991 року народження. Восьмикласницю Настю внаслідок удару відкинуло убік. Дівчинка вдарилася головою у бордюр і втратила свідомість. З місця автопригоди її госпіталізували у реанімаційне відділення лікарні. Згодом стан школярки стабілізувався, вона прийшла до тями. Лікарі зафіксували у дівчинки струс головного мозку. Також у постраждалої роздроблена стегнова кістка.

Цікаво, що думки свідків ДТП розділилися. Хтось каже, що школярки переходили на червоне світло світлофора, хтось запевняє, що на зелене.

Як розповіла подружка постраждалої, яка йшла слідом, разом вони дочекалися дозволеного сигналу світлофора й почали переходити дорогу. Дівчат налякала маршрутка, яка шумно загальмувала. Настя рвонула вперед, а у цей момент, на перехід на значній швидкості, об’їжджаючи стоячі у два ряди машини, вилетіли «Жигулі».

Батьки потерпілої і правоохоронці просять очевидців аварії допомогти слідству встановити істину. Можливо, момент наїзду на школярку на відеоеєстратор зареєстрував хтось із власників авто. До речі, на цьому місці встановлена камера відео спостереження однак вона не працює.

Відзначимо, що ділянка проспекту Перемоги від моста і до перехрестя з вулицею Шопена є однією з найаварійніших у місті. Не вперше за останній час під колесами авто потрапляють і школярі. Батьки дітей давно звертали увагу на те, що біля навчального закладу потрібно покласти «лежачих поліцейських».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися