Один день із життя працівника міграційної служби Волині: три злочини і перспектива сісти за грати
Волинь

Один день із життя працівника міграційної служби Волині: три злочини і перспектива сісти за грати

11 травня 2015, 20:30
0
0
Сподобалось?
0

Слідчий відділ прокуратури Волинської області скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо провідного спеціаліста Луцького районного сектору Державної міграційної служби, якому інкримінують вчинення низки злочинів у сфері службової діяльності та злочинів проти власності із використанням службового становища.

Лише одного дня у січні 2015 року 26-річний посадовець двічі вимагав хабарі, вчинив шахрайство та зловживання владою, інформує прес-служба прокуратури Волинської області.

Так, він вимагав із громадянки, яка невчасно вклеїла фото у паспорт, 100 гривень, замість того щоб стягнути штраф за проживання за недійсним паспортом. Жінка дала 90, бо більше у неї не було. Ще 190 гривень провідний спеціаліст вимагав та одержав від батька двох дітей, який хотів виготовити для них проїзні документи для виїзду за кордон. За цю суму посадовець пообіцяв пришвидшити процес виготовлення.

Зловживаючи довірою жінки, яка також звернулася за виготовленням проїзного документа для дитини, працівник ДМС повідомив, що його вартість складає 250 гривень (насправді при терміновому виготовленні – 85 гривень) і їх потрібно сплатити йому особисто. Через свою необізнаність жінка передала йому ці гроші.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися