На Волині продовжують боротися з пожежами на торфовищах, та підпалами полів
Волинь

На Волині продовжують боротися з пожежами на торфовищах, та підпалами полів

3 вересня 2015, 15:55
0
0
Сподобалось?
0

Минулої доби на Волині зареєстровано дві пожежі нових пожежі торфовищах. Так поблизу села Підцир’я Камінь-Каширського району виникли осередки загорань на загальній площі 0,45 гектара. Для ліквідації горіння було направлено чергову варту рятувальників ДПРЧ-8 Каменя-Каширського, їм допомагають і місцеві мешканці. Пожежа на торфовищі площею близько гектара виникла у Володимир-Волинському районі поблизу села Білин. Там працює особовий склад ДПРЧ-7 Володимира-Волинського.

Про це інформують в УДСНС у Волинській області.

Також зареєстровано 5 пожеж сухого трав’яного настилу. Зокрема, у селах Городовець Турійського району та Крупа Луцького району на площі по 1,5 га, у селі Жидичин Ківерцівського району на площі 3 га,  у селі Городне Любомльського району на площі 17 га, у селі Козлиничі Маневицького району на площі 6 га. За кожним фактом цих пожеж проведено розслідування і встановлені особи, які здійснювали зумисні підпали сухої рослинності або спричинили ці загорання з власної необережності.

Триває гасіння пожеж на торфовищах у Ратнівському, Камінь-Каширському, Любешівському, Шацькому та Старовижівському районах.

З метою стабілізації ситуації з пожежами в екосистемах області, управління ДСНС області звертається до громадян бути обережними при поводженні з вогнем, не палити суху траву та рослинність на присадибних ділянках, не розкладати багаття на торфовища, у лісах та на відкритих територіях!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися