Під Горлівкою загинув волинський офіцер
Волинь

Під Горлівкою загинув волинський офіцер

3 вересня 2015, 18:10
0
0
Сподобалось?
0

Під Горлівкою загинув ще мешканець Рожища Роман Віднічук. Його тіло виявили 31 серпня. Про це повідомляє сайт Рожищенської РДА.

Роман народився 26 травня 1989 року у селі Богдашів Здолбунівського району, однак в сиоу трагічних родинних обставин (батько покинув сім’ю, а матір померла від раку), з 11 років виховувала рідна тітка з Рожища. Роман навчався у загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня №4. Однак через 3 роки тітку спіткала та сама доля, що й матір хлопчика.  Романа взяли на навчання у Волинський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Після його закінчення Віднічук вступив у Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» на факультет, який нині називається «Гвардійський факультет військової підготовки». Після закінчення Романа за розподілом направили смт Десна Чернігівської області, де проходив службу у танковому батальйоні. 12 червня 2012 року його перевели до Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львів. Там він працював на кафедрі бронетанкового озброєння. Коли розпочалися бойові дії на Донбасі Роман тричі писав рапорт з проханням відправити його у зону проведення АТО. Однак отримував відмови. Але при першій же нагоді – 12 серпня 2014 року – Віднічук перевівся у батальйон, що проходить службу безпосередньо у зоні АТО. Він служив на посаді заступника командира роти охорони з озброєння 57 окремої мотопіхотної бригади оперативного командування «Південь». За рік служби приїжджав у відпустку лише раз, взимку, коли отримав легке осколкове поранення.

Рожищенська районна державна адміністрація та Рожищенська районна рада висловлюють щирі співчуття начальнику управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ярославу Фандичу з приводу втрати племінника.

Розпорядженням голови райдержадміністрації №253 від 2 вересні 2015 року 3 вересня в районі оголошено Днем жалоби за загиблим учасником АТО.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися