Від бурштинокопачів волинський ліс охороняє батальйон «Кривбас» і потребує волонтерської допомоги
Волинь

Від бурштинокопачів волинський ліс охороняє батальйон «Кривбас» і потребує волонтерської допомоги

7 жовтня 2015, 12:35
0
0
Сподобалось?
0

Нині у лісах Маневиччини, які стали об’єктом варварських набігів нелегальних бурштинокопачів з сусідньої Рівненщини, поруч з волинськими міліціонерами охороняють спокій їхні колеги з Чернівецької, Кіровоградської та Дніпропетровської областей.

Зокрема, у волинських лісах нині знаходиться понад 200 бійців бойового батальйону міліції особливого призначення «Кривбас» на чолі з легендарним комбатом Ігорем Сапигою. Їм потрібна допомога, адже забезпечення бажає кращого. Про це повідомив у «Фейсбук» волонтер Василь Нагорний.

«Шановні мешканці Маневицького краю та інші небайдужі волиняни!
Зараз ваші лісові багатства (де ще недавно рили бурштин), а значить і ваш спокій, охороняє батальйон особливого призначення «Кривбас». Наказ дали – вони виконують! Всі бійці – учасники бойових дій, які ще недавно захищали нас на сході. На жаль, хлопці і дівчата підрозділу, м’яко кажучи, недоїдають і стверджують, що навіть на сході забезпечення було набагато краще. Одна польова кухня та обмежена кількість продуктів не дає можливості накормити більше двох сотень чоловік особового складу. Це такі ж бійці, як і наші волинські сини і дочки, але горді і самі не попросять. Буде лад в нашому лісі - вони повернуться назад, на схід», – написав Нагорний.

Також він закликав усіх не байдужих допомогти бійцям «Кривбасу». Нині вони базуються між селами Лісове та Вічицьк Маневицького району.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися