У Луцьку встановили обставини побиття ще одного кандидата у депутати
Волинь

У Луцьку встановили обставини побиття ще одного кандидата у депутати

15 жовтня 2015, 11:39
0
0
Сподобалось?
0

11 жовтня близько 5:00 поблизу нічного клубу «Версаль» виник конфлікт між двома чоловіками. Один з них, 30-річний Сергій Вірний, є кандидатом у депутати до Луцької міської ради. Конфлікт переріс у бійку і кандидат отримав тілесні ушкодження, після чого звернувся до міського відділу міліції.

Як зазначають правоохоронці, факт побиття потерпілого правоохоронці належним чином зареєстрували, а відтак органи досудового слідства кваліфікували подію за ч.1. ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

«Згодом представникам засобів масової інформації потерпілий у нічній сутичці заявив, що є кандидатом у депутати до Луцької міської ради, а подію, що трапилася з ним, безпосередньо пов’язує із активною виборчою діяльністю. Однак, варто зауважити, що в момент звернення до міліції, заявник не вказав, що є кандидатом у депутати, а відтак, на той момент, своє побиття із активною передвиборчою діяльністю він жодним чином не пов’язував», – йдеться у повідомленні прес-служби СЗГ УМВС України у Волинській області.

Правоохоронці встановили всі обставини події. Учасники бійки посварилися через жінку. Чоловіка, який завдав тілесних ушкоджень кандидату у депутати встановили.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися