На Ковельщині за гроші ЄС відновлюють меліоративну мережу
Волинь

На Ковельщині за гроші ЄС відновлюють меліоративну мережу

13 листопада 2015, 12:23
0
0
Сподобалось?
0

На Ковельщині триває реалізація програми ЄС «Підтримка регіонального розвитку України». У рамках Проекту «Відновлення меліоративної мережі для сприяння економічного зростання сільських територій Волинської області» розпочато реалізацію його основної фази. Бюджет проекту – 1 млн. 46 тис. євро. У Ковельському районі передбачається відновити 119,5 кілометрів меліоративної мережі.

З вересня 2015 року розпочаті роботи на територіях: Дубівської сільської ради – 1778 га, Голобської селищної ради – 966 га, Майданської сільської ради – 1300 га, Новомосирської сільської ради – 1300 га, Поповичівської сільської ради – 385 га, повідомляють у прес-службі Ковельської РДА.

Проведення робіт забезпечує товариство з обмеженою відповідальністю «ПМК-77» (Івано-Франківськ), яке стало переможцем тендеру. До відновлення меліоративних систем залучено також персонал і техніку Ковельського, Ратнівського, Луцького міжрайонних управлінь водного господарства та Камінь-Каширського, Любешівського управлінь водного господарства.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися