Юрій Погуляйко оглянув незавершене будівництво школи у селі Піща
Україна

Юрій Погуляйко оглянув незавершене будівництво школи у селі Піща

18 серпня 2023, 19:57
0
0
Сподобалось?
0

Начальник ОВА Юрій Погуляйко у рамках робочої поїздки на Ковельщину, оглянув незавершене будівництво школи у селі Піща. Там місцеві жителі просять добудувати заклад.

Нагадаємо, школу мали добудувати у минулому році, однак через повномасштабне російське вторгнення роботи призупинили. Як повідомив очільник області, нині для завершення будівництва треба небагато коштів. Однак, навіть такої суми в обласному бюджеті немає. Усі вільні залишки спрямовуються на сили оборони.

«Частину робіт таки виконаємо і профінансуємо до кінця року, аби зберегти вже збудоване. Місцева громада пообіцяла теж долучитися коштами», – зазначив Юрій Погуляйко.

Крім того, батьки порушили перед начальником ОВА питання про відновлення навчання в режимі офлайн. Нагадаємо, що за рекомендацією військових навчання у прикордонних громадах проводять лише онлайн. Проте місцеві жителі все ж наполягають на очному навчанні. Кажуть, що у всіх є робота, багато хто служить у війську, та й діткам необхідно повноцінно навчатися.

«Ми розглянемо таку можливість, врахувавши усі вимоги. Кінцеве рішення буде за військовим командуванням. На жаль, наш північний білоруський сусід не дає розслабитися. А безпека дітей – першочергове завдання», – сказав місцевим жителям Юрій Погуляйко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися