Загиблому у смертельній аварії юнаку підкинули пляшку горілки
Волинь

Загиблому у смертельній аварії юнаку підкинули пляшку горілки

16 грудня 2015, 11:05
0
0
Сподобалось?
0

Тиждень тому ми повідомляли про аварію на автодорозі у селі Городище-2 Луцького району, яка трапилася у ніч з 5 на 6 грудня. У ній загинув 17-річний Вадим Синиця з села Шклінь Горохівського району. Хлопця збив автомобіль «Фольксваген», за кермом якого перебував 19-річний мешканець Горохова Г. Також він травмував ще одного пішохода. Свідками події були інші хлопці. Дорогою вони прямували додому з дискотеки у Городищі.

Нині рідні та друзі загиблого підлітка побоюються, що справу спробують зам’яти. Винуватець аварії – син бізнесмена з Горохова.

Друзі загиблого Вадима Синиці розповідають, що рідні винуватця одразу намагалися пустити справу у хибний бік. Так на місце аварії оперативно прибули батько та старший брат водія. Як стверджують друзі Синиці, до тіла загиблого, яке, до речі, внаслідок удару відлетіло на кілька десятків метрів, підкинули пляшку горілки. Таким чином напевно намагалися підкреслити, що загиблий був п’яним. Натомість ті, хто добре знає Вадима, розповідають, що хлопець практично не вживав спиртного. Навпаки, займався спортом. Грав за сільську футбольну команду – ФК «Шклінь».

Також на місці ДТП нібито був намір подати ситуацію таким чином, ніби за кермом був не молодший брат, а старший, бо були підозри що до тверезості водія.

Пізніше, коли у селі Шклінь ховали загиблого підлітка, сюди прибув і батько винуватця ДТП з великим букетом квітів, який поклав у труну і став перед тілом на коліна…

Нині у справі триває слідство. Нею зацікавилися громадські активісти та члени громадської ради при УМВС в області.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися