Лучанин отримав у подарунок на новий рік... своє авто, розбите працівниками СТО
Волинь

Лучанин отримав у подарунок на новий рік... своє авто, розбите працівниками СТО

18 січня 2016, 02:59
0
0
Сподобалось?
0

Лучанин Сергій вимагає 130 тисяч гривень компенсації від автосервісу. За його словами, саме працівник СТО розбив вщент його авто «Рено Меган» 2007 року випуску, яке він залишив там на ремонт. Про ДТП за участю своєї автівки, яке скоїли троє невідомих у стані алкогольного сп’яніння, лучанин дізнався від правоохоронців. За кермом був один з працівників автосервісу.

Про це розповідає «ВолиньPost».
Журналістам видання директор станції технічного обслуговування Олег Рабочаускас дав наступний коментар: «З готовністю прокоментую відразу ж, як свої компетентні висновки зроблять правоохоронні органи. Допоки ж вони працюють над з’ясуванням обставин інциденту, мої коментарі чи суб’єктивні оцінки можуть бути розцінені як спроба вплинути на слідство. Тому я змушений чекати його закінчення».
«Висновок поки один: будьте уважними, правильно оформляйте документи (акт прийому-передачі) і уважно дивіться те, що підписуєте. Звертайте увагу на оформлення документації – всі дії з машиною повинні бути зафіксовані, а всі деталі записані в звіті», - йдеться у матеріалі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися