Кварцяний про «Волинь»: «Я вже 39-й рік працюю у футболі, але такої безвиході ще ніколи не відчував»
Волинь

Кварцяний про «Волинь»: «Я вже 39-й рік працюю у футболі, але такої безвиході ще ніколи не відчував»

19 січня 2016, 12:15
0
0
Сподобалось?
0

Футболісти і тренери луцької «Волині» за планом вийшли з відпустки 15 січня. Після медичних оглядів та тестів у понеділок команда Віталія Кварцяного розпочала підготовку до другого кола чемпіонату. У Луцьку команда проводить втягуючі заняття, а далі б мала відбути на учбово-тренувальний збір до Туреччини. Проте нині через фінансові труднощі це питання зависло у повітрі, як і взагалі подальша доля клубу.

Короткий коментар по ситуації Віталій Кварцяний погодився дати «Спорт-експресу в Україні».

– Нічого нового по цій частині у нас поки немає. Сьогодні, після трьох днів проходження медичного огляду, команда почала тренуватися, проте про її долю нічого не ясно. У понеділок ми провели два заняття: на першому грали в баскетбол і міні-футбол, а друге складалося з пробіжки, аеробіки, роботи в тренажерному залі і плавання у басейні.

– Що чекає на «Волинь» в найближчому майбутньому?

– Моя інтуїція підказує, що нічого хорошого чекати не доводиться. Інвестори мовчать, і виходить, що весь час граємо в «Що? Де? Коли? ».

– Наскільки відомо, 24 січня за планом ваша команда повинна їхати на тренувальний збір до Туреччини. Треба так розуміти, тепер ви не в курсі, чи відбудеться це?

– Не знаю. Живемо сьогоднішнім днем. Знаєте, я вже 39-й рік працюю у футболі, але такої безвиході ще ніколи не відчував.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися