«Волинь» поїхала тренуватися до Індії, Кварцяний заговорив про «повернення у вищу лігу»
Волинь

«Волинь» поїхала тренуватися до Індії, Кварцяний заговорив про «повернення у вищу лігу»

1 лютого 2016, 17:15
0
0
Сподобалось?
0

Оскільки планам щодо двох учбово-тренувальних зборів у Туреччині так і не судилося збутися через брак фінансування величезною несподіванкою стала інформація від головного тренера «Волині» Віталія Кварцяного про те, що команда відбуває на міжнародний турнір до… Індії. Про це він розповів в інтерв’ю клубній прес-службі. З повідомлень у ЗМІ натомість стало відомо, що в Індії «Волинь візьме участь у Sait Nagjee Amarsee International Tournament (проводиться з 1952 року). Яким чином «Волинь» опинилася у списку запрошених на турнір сказати важко. Єдиними поясненням цьому може бути участь у ньому молодіжної команди дніпропетровського «Дніпра». Також на турнірі виступлять англійський «Уотфорд», ірландський «Шемрок Роверс», румунський «Рапід» та кілька молодіжних команд різних клубів і олімпійська збірна Аргентини (U-23).

Повертаючись до інтерв’ю Кварцяного, слід зазначити що Віталій Володимирович кілька разів наголосив на темі «повернення у вищу лігу».

«Ми маємо від інвесторів новини, які дають нам оптимізм на майбутнє — клуб буде зберігатися, ми будемо існувати. Не говоримо поки про якусь конкретну лігу, але  будемо намагатися показати нашій молоді, що вона буде потрібна клубу у найближчому майбутньому», – зазначив Кварцяний.

Відповідаючи а запитання про проблеми з інфраструктурою клубу, тренер зазначив: «Сподіваємося, ситуація, що склалася, дасть нам можливість закрити прогалини в цьому питанні і повернутися у вищу лігу на білому коні. Зараз тривають дебати стосовно формату чемпіонату. Ви знаєте, що йдеться про варіанти 12 чи 14 команд, причому цілком ймовірно, що через 2-3 роки буде знову 16. За цей час можна наростити м’язи, позбутися боргів і зайти в лігу сильним клубом і з серйозним завданням. Дуже хотів би, аби вболівальники зрозуміли нашу ситуацію, дали можливість дограти і перезавантажити клуб. Вірю, що вони будуть із командою. Повторюся — за цей час ми, напевне, організуємося у внутрішньому нашому господарстві».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися