«Волинь» розійшлася миром з бухарестським «Рапідом»
Волинь

«Волинь» розійшлася миром з бухарестським «Рапідом»

8 лютого 2016, 11:47
0
0
Сподобалось?
0

«Волинь» стартувала з нічиєї на комерційному турнірі в Індії. Підопічні Віталія Кварцяного зустрілися з бухарестським «Рапідом» і неприємно здивували… суперників. Румуни після матчу зізнавалися, що буди дещо шоковані атаками «Волині». Підопічні Кварцяного більше рухалися, більше били по воротах. Але гравці «Рапіда» втілили у гол свій єдиний у першому таймі влучний удар.

Попри це «Волинь» продовжувала домінувати. А щоб збити наступальний порив «Рапід» застосував традиційний румунський захисний футбол – із затягуванням часу та фолами. Проте «Волинь» свою справу таки зробили. Редван Мемешев зрівняв рахунок у матчі ударом головою у падінні після подачі Сергія Кравченка. Гол лучанина оцінили по достоїнству. Мемешева визнали кращим гравцем матчу, та й «Волинь» в цілому завоювала глядацькі симпатії 22-тисячної аудиторії, яка була присутня на стадіоні.

11 лютого підопічні Кварцяного зіграють з бразильським «Атлетико Параненсе» з Курітіби. Чарівники м’яча у першому турі групового турніру з рахунком 2:0 здолали англійський «Вотфорд».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися