Волинські енергетики обіцяють винагороду за інформацію про викрадачів трансформаторного масла
Волинь

Волинські енергетики обіцяють винагороду за інформацію про викрадачів трансформаторного масла

29 березня 2016, 09:02
1
0
Сподобалось?
0

З початку року на Волині зафіксовано 23 факти викрадення трансформаторного масла. Найбільш критична ситуація у Ковельському районі, де зафіксовано вже 14 випадків несанкціонованого зливу оливи. Щоразу зловмисники викрадають від 100 до 350 кілограмів дорого вартісної оливи.

Поліція Волині підозрює, що усі випадки мають між собою зв'язок. Розслідування ускладнює великий проміжок від часу скоєння злочину до його виявлення. На даний момент правоохоронці не мають свідків подій, хоча практично завжди масло викрадають з трансформаторів поблизу населених пунктів.

Пильнішим закликають бути населення, й оперативно повідомляти про появу підозрілих осіб, які цікавляться трансформаторами. Зі свого боку ПАТ «Волиньобленерго» гарантує винагороду в сумі 10 тисяч гривень за інформацію про злодіїв, якщо вона підтвердиться в ході слідчо-оперативних дій.

Від такої ж проблеми потерпає і Рівненщина цього року. Тут, як і на Волині енергетики вже вичерпали річний запас трансформаторної оливи для ремонтів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Є люди , які дуже хочуть ,за гарні гроші,щось охороняти,контролювати,блокувати,віджимати ,кришувати :чі то ліс,чі озера,чі дороги,чі пункти пропуску....тепер мастила потребують догляду...

    29 березня 2016, 10:51
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися