На Волині промишляла група підлітків-автокрадіїв
Волинь

На Волині промишляла група підлітків-автокрадіїв

27 квітня 2016, 11:29
0
0
Сподобалось?
0

З початку грудня минулого року невідомі зловмисники обкрадала жителів Ратнівського району та Ковеля. Злодії спеціалізувались на викраденні автомобілів, автозапчастин та техніки.

У грудні минулого року зловмисники вкрали у 35-річного жителя села Самари Ратнівського району чотири титанових диски до легкового автомобіля «Volkswagen», фару та генератор до автомобіля.

У січні цього року у Ратному в 25-річного місцевого мешканця з автомобіля «Citroen Nemo» зникли дві бензопили «Stihl-180» та таавтомагнітола «JVC». Цього ж місяця у 40-річного ковельчанина з подвір’я невідомі викрали його автомобіль «Volkswagen». Згодом до правоохоронців надійшла заява 47-річного ковельчанина про те, що з двору будинку злодії викрали автомобіль «Волга».

Як зазачають у секторі комунікації ГУНП Україи у Волинській області, правоохоронцям вдалося встановити, що до цих злочинів причетні юні мешканці Ратнівщини. До групи автокрадіїв входили двоє 16-річних, 17-річний, 18-річний та 19-річний хлопців. Вони завдали збитків потерпілим на понад 100 тисяч гривень. Частину викраденого правоохоронці вилучили та повернуть власникам.

https://www.youtube.com/watch?v=dwlCqRdsO4I


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися