Фото прес-служби ФК
Волинь

На дитячому турнірі з нагоди фіналу Ліги Чемпіонів «Волинь» до чвертьфіналу не пустив «Зеніт»

28 травня 2016, 09:02
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні у Мілані відбувся перший етап дитячого футбольного турніру «Футбол для дружби», який передує фінальному матчу дорослої Ліги Чемпіонів. Участь у ньому беруть 32 команди з усіх континентів. Україну представляла команда футбольного клубу «Волинь», сформована з 14-рчних вихованців, на чолі з тренером Олександром Антонюком. Відповідно до жеребкування лучани потрапили до квартету «G» разом із віденським «Рапідом», гельзенкірхенським «Шальке-04» і французьким ФК «Космо» з Таверни.

Як повідомляє офіційний сайт ФК «Волинь», маленькі лучани у груповому раунді розійшлися миром з ровесниками з Австрії, а команди з Німеччини та Франції перемогли з однаковим рахунком – 3:0.

Зрештою «Волинь» і «Рапід» фінішували з однаковими показниками. Тож для визначення переможця групи призначили серію пенальті. Вона завершилася з рахунком 7:6 на користь віденців. Зрештою в 1/8 фіналу «Волинь» вийшла на пітерський Зеніт... Лучани забили першими і мали значну перевагу. Тричі м’яч влучав у каркас воріт пітерської команди, але Фортуна посміхнулася саме росіянам. Спершу в результаті авто голу рахунок у матчі вирівнявся, а на останній хвилині лучани пропустили вирішальний гол.

«Волинь» припинила боротьбу у турнірі. Головним героєм команди став капітан Владислав Сизик. В його активі 5 голів і результативна передача.

Сьогодні у фіналі зіграють угорці та словенці з Марібору. А у делегації з Луцька буде спільний із рештою команд виїзд у місто на дитячий форум «Футбол для дружби». Тут обиратимуть футбольний клуб, який гідний спеціальної премії за дотримання цінностей програми «Футбол для дружби» (дружба, рівність, здоров’я, мир, перемога, традиції і честь), а також висаджуватимуть дерева в найбільшому парку Мілана (наші саджатимуть вербу, калину і дуб). Апогеєм свята стане перегляд матчу «Реалу» та «Атлетико» на «Сан-Сіро».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися