В окрузі Єремеєва за мандат поборються ще троє кандидатів — самовисуванець, учаник АТО і ляшківець
Волинь

В окрузі Єремеєва за мандат поборються ще троє кандидатів — самовисуванець, учаник АТО і ляшківець

5 червня 2016, 18:40
0
0
Сподобалось?
0

У проміжних виборах до Верховної Ради у 23 окрузі з центром у Маневичах візьме участь депутат Луцької міської ради Сергій Була. Він висуватиметься від Радикальної партії Олега Ляшка. Сергій була народився 1979 року народження. Є директором ТзОВ ВТП «Буратіно». До Луцької міської ради обраний від Радикальної партії Олега Ляшка у Волинській області.

Про ще одного кандидата в окрузі №23 інформує сайт Центральної виборчої комісії. Це Іван Вовк. Він зазначений, як само висуванець. Іван Іванович народився 13 серпня 1969 року в селі Боровне Камінь-Каширського району. Був головою Камінь-Каширської РДА та депутатом Волинської обласної ради від фракції Партії регіонів. Нині Іван Вовк –директор ТОВ «Біоресурс 2015», член Аграрної партії України, проживає в місті Камінь-Каширський.

Визначилася з кандидатом і пропрезидентська «Солідарність», висунувши Юрія Кулачека. Юрій Миколайович народився 18 квітня 1961 у Ківерцях. У 2010-2013 роках був головою наглядової ради ПАТ «Укрінбанк». Є майором ЗСУ, брав участь в АТО на Донбасі. На даний час - директор ТОВ «Енергетична група».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися