Волинські і польські поліцейські здійснили спільний велопробіг
Волинь

Волинські і польські поліцейські здійснили спільний велопробіг

6 червня 2016, 22:43
1
0
Сподобалось?
0

У вихідні співробітники Головного управління Національної поліції у Волинській області взяли участь у першому поліцейському польсько-українському велопробігу «Безпека та активність без кордонів».

Ініціаторами велопробігу виступила польська сторона –президіальний відділ воєводської комендатури поліції в місті Люблін на чолі із Йолантою Вархол-Ткачик. Його мета – популяризація польсько-української співпраці у сфері безпеки на прикордонній території та популяризація велосипедного туризму.

Учасників спортивного заходу на пункті переходу Угринів Львівської області привітали керівник волинської поліції Петро Шпига, Люблінський воєводський комендант поліції інспектор Павло Доброджей, комендант Надбужанського управління прикордонної служби у Хелм генерал Войчех Сковронек, а також представник поліції Республіки Польща в Україні – радник посольства РП в Києві молодший інспектор Томаш Бєлєцкі.

Стартували велосипедисти у селі Угринів Львівської області, що знаходиться на українсько-польському кордоні, а фінішували в Литовежі в Іваничівському районі, що на Волині. Протяжність маршруту склала 32 кілометри. У велопробігу взяли участь 45 правоохоронців обох країн.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Оля
    Оля

    Неможу спокійно дивитись на фотографію де є Шпига (на цю хабарницьку, непрофесійну, зверхню людину)

    8 червня 2016, 09:46
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися