У Польщі в покинутій будівлі знайшли трупи: звинувачують українця
Світ

У Польщі в покинутій будівлі знайшли трупи: звинувачують українця

10 квітня, 12:33
0
0
Сподобалось?
0

У Варшаві в багатоквартирному будинку в районі Воля виявили тіла чотирьох чоловіків.

Про це стало відомо радіостанції RMF FM, повідомляє «Європейська правда». У зв'язку з виявленням затримали сімох людей, але саме одному з них ввечері 9 квітня буде висунуто звинувачення у скоєнні чотирикратного вбивства.

Згідно з інформацією, отриманою RMF FM, чоловік, який має українське походження, скоював вбивства протягом тривалого періоду часу, а трупи переховував у будинку, де знаходився притулок для бездомних.

Детальні мотиви підозрюваного поки що невідомі. Відомо лише, що мова може йти про конфлікт між польськими та українськими безхатченками. Особи жертв вбивці поки що не встановлені. Однак ідеться про чотирьох чоловіків.

Раніше розпочалося розслідування моторошної знахідки в довоєнному житловому будинку у варшавському районі Воля. У порожній будівлі на вулиці Гжибовській були знайдені тіла чотирьох людей: два тіла в неділю і ще два в понеділок.

Вони були в значному ступені розкладання: або закопані в землю у дворі, або лежали в порожніх приміщеннях: на горищі та в одній з квартир.

Столична поліція заарештувала сімох осіб у зв'язку з цією справою: чоловіків і жінок. Вони були допитані, і на підставі їхніх свідчень слідчі встановили особу українця як підозрюваного у скоєнні чотирьох вбивств. Інші особи можуть бути свідками інциденту.

На місці, де були знайдені тіла, поліція під наглядом прокуратури працювала до пізньої ночі. Була також військова поліція, яка надала георадар.

Прокурор Шимон Банна повідомив RMF FM, що не було жодних ознак того, що в приміщенні були заховані інші тіла.

Чотириповерховий будинок, де були знайдені тіла, зазвичай порожній. Будинок, збудований у 1930-х роках, планується відремонтувати.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися